naamloos-IMG_0111-1Ik ben Jebby Schreurs en ik ben geboren (1982) in het Zuiden van het land en getogen in Zuid-Holland.

Ik heb altijd al op kinderen gepast vanaf jongs af aan daarom ben ik ook de opleiding onderwijsassistente gaan doen en heb ik drie jaar ondersteund in groep 1-2. Daarna heb ik in de kinderopvang gewerkt.

Ik vind het heerlijk om met kinderen samen te zijn, met ze te spelen en ze te zien opgroeien. Ook voor uw kind wil ik zorgen voor een gezellige tijd, waarin goed zorgen voor uw kind, met elkaar bezig zijn, veel lol hebben voorop staan. Zodat u uw kind met een gerust hart bij mij achter laat. Ik vind het belangrijk dat we veel tegen elkaar kunnen zeggen: als het goed gaat, maar ook als het wat minder goed zou gaan. Ik houd ook altijd de belangrijke dingen bij in een crècheschrift en hoop dat u daar als ouder ook belangrijke dingen terug schrijft. Ik vind het belangrijk dat we gewoon open en eerlijk tegen elkaar moeten kunnen zijn.

 

error: De inhoud van de website is copyright beschermd.